Kornet TV GEST
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kornet TV GEST

TV GEST

HomePortalLatest imagesБарајРегистрирајте сеВлез

Магдалена Дивазија повторно се прекрсти

Go down 
АвторПорака
Cande
Admin
Cande

Број на мислења : 111

Магдалена Дивазија повторно се прекрсти Empty
ПишувањеПредмет: Магдалена Дивазија повторно се прекрсти   Магдалена Дивазија повторно се прекрсти I_icon_minitimeСаб Фед 13, 2010 5:33 am

Магдалена Дивазија која од Анита стана Магдалена сега по втор пат се прекрсти.Ќе помислите повтрно е Анита но не е.Сега вашата Маги стана Мага Дивазија.Пробавме да добиеме интервју и добивме.

-Јас го сменив името во Мага бидејќи мислам дека Магдалена ми е име од ѓаволот.Истото и за Анита.Можеби некогаш ќе помислам така и за Мага но сепак според мене Мага е име од рајот и е ангелско име.Исто така мојата сестра конечно се прекрсти од глупото име Јулија во Сијело.Баш разговаравме со баба ни зашто така не крстила она не крстувала и ни рече зашто мајка ни била ѓавол.Таа се занимава со такви работи.Ѓаволи-ангели.Па и двете решивме да се прекрстиме јас по втор пат,а сестра ми прв пат.Сега сме задоволни како Мага и Сијело затоа што Сијело била ангел така се викал ангел а Мага е магично име кое е надимак од Паз име на ќерката на Сијело,а Сијело значи Небо а Паз Мир Мага значи Магија Магична.Според мене овие три имиња се најмагични,најангелски,најрајски.Бидејќи фаворит ми е буквата М барав такво име и го најдов тоа.
Следуваше објаснување за името Магдалена...
Магдалена да не ме крстила баба ми ѓаволски.Но барав име кое е магично и рајско и ангелско.А ова Магдалена е обично име.Сакам секогаш моето име да има значење.Само ќе кажам на моите фанови дека планирам да се мажам да не ме фатат и да останат ВАААААА !

Ова беше интервјуто што го изјави за нас.И посакуваме ангелска,рајска,магична среќа со новото ангелско,рајко,магично име Мага исто така и на сестра и!

После ова овие две сестри го добија надимакот Пркрстувачки-те-не-ве.Тоа воопшто не им смета на јавните сестри.Сестра и тргна по патот на својата сестра сега Мага и веќе ја доби првата улога во серијата Добро и Зло.За тоа повеќе во друг прилог.
Вратете се на почетокот Go down

Магдалена Дивазија повторно се прекрсти
Вратете се на почетокот 
Страна 1 of 1